Brudepar viser deres ringe frem fra guldsmed maiken pade i hellerup

Kærligheden starter med jer

VielsesringeVi samler på glade kunder
Fremragende
Trustpilot
Bedømt til 4,9/5 baseret på 100+ anmeldelser
Håndsmedet vielsesringe i guld både med & uden diamanter fra guldsmed maiken pade

Kærlighedsringe

Mere end bare smykker

Vielsesringe & forlovelsesringe - Kært barn har mange navne, hos Guldsmed Maiken Pade kalder vi det for Kærlighedens ringe, en fælles betegnelse for samhørighed.​

Vi skaber ringe ud fra jeres ønsker og drømme.Vi anbefaler at I kontakter os på værkstedet - så vi sammen kan designe de ringe I ønsker.

For vi ved at vielsesringene er det i dagen derpå, og alle dage derefter vil kigge på og mærke mellem fingrene. De vil følge jer og jeres forhold gennem årene, og være symbolet på, at i har valgt hinanden.

Smukt brudepar der bærer vielsesringe fra guldsmed Maiken Pade i Hellerup

Kærlighedsringe

Mere end bare smykker

Vielsesringe & forlovelsesringe - Kært barn har mange navne, hos Guldsmed Maiken Pade kalder vi det for Kærlighedens ringe, en fælles betegnelse for samhørighed.​

Vi skaber ringe ud fra jeres ønsker og drømme.Vi anbefaler at I kontakter os på værkstedet - så vi sammen kan designe de ringe I ønsker.

For vi ved at vielsesringene er det i dagen derpå, og alle dage derefter vil kigge på og mærke mellem fingrene. De vil følge jer og jeres forhold gennem årene, og være symbolet på, at i har valgt hinanden.

Smukt brudepar der bærer vielsesringe fra guldsmed Maiken Pade i Hellerup

Kontakt os i dag

Lad os sammen finde frem til jeres drømmesmykke på vores guldsmedværksted på Strandvejen 108 i Hellerup. 

Kontakt os på følgende:

Telefon: 28 25 27 23

E-mail: maikenpadeguldsmed@gmail.com 

Vi skaber ringe ud fra jeres ønsker og drømme.Vi anbefaler at I kontakter os på værkstedet - så vi sammen kan designe de ringe I ønsker.

Kontakt os

14 kt. guld herrering vises på - kraftig og rustik - designet af guldsmed Maiken Pade

Ofte Stillede Spørgsmål

Spørgsmål omkring vielsesringe? Bare rolig, vi har svarene!

Vielsesringe

Eksklusive Vielsesringe i Guld, Hvidguld og Sølv, Skabt til Jer

Oplev kunsten at få designet jeres helt egne, unikke vielsesringe, skræddersyet til at fortælle jeres unikke kærlighedshistorie. Vi specialdesigner smukke vielsesringe i guld, hvidguld og sølv med omhyggelig opmærksomhed på detaljer for at sikre, at hvert par ringe er en helt særlig manifestation af jeres kærlighed.

Vores fokus ligger på at skabe unikke kunstværker, der afspejler jeres personligheder. Hvert trin af processen, fra det indledende design til den håndværksmæssige udførelse, er præget af vores dedikation til at levere vielsesringe, der skiller sig ud og skaber varige minder.

Vi forstår, at valget af vielsesringe er en personlig rejse. Derfor er vores erfarne og kreative guldsmede klar til at guide jer gennem designprocessen og hjælpe jer med at træffe beslutninger, der fuldt ud afspejler jeres ønsker og følelser.

Vielsesringe i Guld - 8, 14 eller 18 Karat Guld, Hvad skal Vi Vælge?

Valget af materialer er en vigtig del af det endelige udtryk samt holdbarheden i ringene. Ud fra jeres ønsker og design vil vi altid vejlede jer i netop valget af materiale, da der nemlig er flere muligheder.

Når I står over for valget af guld til jeres vielsesringe, er det afgørende at overveje karat og materialer nøje. Karat angiver mængden af rent guld i legeringen, som også indeholder sølv og kobber. Ved at forstå forskellene mellem 8, 14, og 18 karat guld kan I træffe en informeret beslutning om det perfekte materiale til jeres symbolske bånd.

  • 8 Karat Guld: Med den laveste mængde rent guld har 8 karat en køligere nuance. Denne legering kan virke lidt kold i farven.
  • 14 Karat Guld: En populær valgmulighed, da den har en større mængde rent guld og opnår den klassiske gyldne farve. Samtidig er den mere holdbar over for ridser og slag.
  • 18 Karat Guld: Den højeste mængde rent guld giver en intens guldnuance. Dette materiale er blødere sammenlignet med de lavere karater og udstråler en unik elegance.

I vores eget sortiment anvender vi altid 14 karat guld, men det kommer altid an på individuelle ønsker og præferencer. Ud over guld er der alternative materialer som hvidguld og sølv.

  • Hvidguld: I sin naturlige tilstand er hvidguld grå og stål-agtig i farven, hvilket kan tilføre vielsesringene et råt udtryk. Klassisk hvidguld er belagt med rhodium for at opnå en lysere nuance, men det er vigtigt at være opmærksom på, at dette lag kan slides ved brug og kræver regelmæssig belægning.

Vi tilbyder også muligheden for at bruge arvet guld, hvilket tilføjer en dybdegående symbolsk betydning til jeres ringe. Uanset karat og materiale arbejder vi for at levere enestående vielsesringe, der fuldt ud afspejler jeres præferencer og symboliserer jeres unikke kærlighedshistorie.

Sølv er en anden mulighed til jeres vielsesringe og åbner op for leg med kontraster og overfladedesign. Ved at oxidere sølvet og kombinere det med guldens elementer kan I skabe unikke, rustikke udtryk med et subtilt feminint touch.

Vielsesring med Diamant

Skab et tidløst symbol på jeres kærlighed med en vielsesring med diamant. Lad os hjælpe jer med at skabe den perfekte vielsesring med diamant, der indfanger jeres unikke kærlighedshistorie. Fra enkeltstående solitaire-diamanter til mere komplekse designs med små diamanter indlejret i ringen – hvert valg er skræddersyet for at afspejle jeres personlige stil og præferencer.

Traditionelt set er vielsesringe ikke nødvendigvis udstyret med diamanter. Valget af en diamant i en vielsesring afhænger primært af personlig smag og præference. Nogle par vælger diamanter for deres tidløse skønhed og symbolik for uendelig kærlighed, mens andre foretrækker enkle, klassiske ringe uden ædelstene.

Nogle kan foretrække andre ædelstene som safirer, rubiner eller smaragder, mens andre foretrækker minimalistiske ringe uden sten.

Vores vielsesringe med diamanter er skabt til at vare livet igennem, ligesom jeres kærlighed.

Sådan Vælger I den Perfekte Vielsesring

Det er for os en stor ære at være med i jeres proces, og derfor er det også vigtigt at være i god tid.

Processen starter med at I kommer forbi værkstedet, her har vi et udvalg af ringe med forskellige udtryk, bredder og detaljer. Sammen konkretiserer vi så jeres drømme. Hvis vi er det første sted I besøger, så kan overvejelserne være mange, og vi ser at nogle har brug for at gå hjem og tænke, hvor andre allerede har lagt sig fast på udtryk og design.

Det næste skridt i processen, kan være en tegning eller en model, og efter design, kan det give mening at lave en sølv eller voks model, for at udtrykket giver mening. Når I så har set den, og eventuelle rettelser er lavet, og I godkender ringene, går vi i gang med sav og fil.

Vi skaber jeres unikke kærlighedsringe her på værkstedet i hjertet af Hellerup. I modtager altid et pristilbud på jeres vielsesringe inden vi starter arbejdet.

Gravering af Vielsesringe - Tilføj et Personlig Touch

Det er muligt at få indgraveret navn, dato, kælenavn eller en anden sød besked inden i ringene (det kan dog være begrænset alt efter design). Dette er den sidste detalje i jeres unikke vielsesringe.

Symbolik og Betydning af Vielsesringe

Vielsesringe er et tegn på samhørighed, på kærligheden mellem to mennesker, og derfor har vi altid kaldt det kærlighedsringe, For uanset om i skal giftes i kirke, holde fest for 100 mennesker eller bare være jer to på en strand i Bahamas, så er vigtigst af alt kærligheden.

Lad os sammen skabe et par vielsesringe, der fortæller jeres helt egen kærlighedshistorie. Uanset om I drømmer om enkle og elegante ringe eller noget mere detaljeret og personligt, er vores mål at levere det perfekte udtryk for jeres kærlighed. Hos os er der ingen regler! Vi skaber vielsesringene ud fra jeres ønsker, med detaljer fra hjertet eller en sød besked graveret indvendigt i ringene, som kun du og din udkårne kender til.

Har du ikke friet endnu? Så har vi et bredt udvalg af forlovelsesringe, hvor du selvfølgelig også selv kan være med til at bestemme formen og designet.

Du kan også finde den perfekte morgengave lige her.