Maiken Pade & hendes guld team

Om os på værkstedet

Adresse:
Strandvejen 108
2900 Hellerup
Tlf. +45 28252723

Guldsmed Maiken Pade Aps
CVR: 43234269

Åbningstider på værkstedet:
Mandag og tirsdag : Efter aftale
Onsdag -Fredag: 10.00-17.30
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

Maiken Pade

Når du besøger guldsmedeværksted, kan du møde mig, Maiken Pade, som er uddannet guldsmed og mit fantastiske guld team.

Jeg vælger meget nøje mit team. Det er vigtigt for mig at de har den rette viden med, inden de bliver guldsmedelærlinge hos mig. Det gør deres viden bred og jeg ved med sikkerhed at deres kompetencer inden for guld, sølv, ædelsten og perler, er med til at gøre oplevelsen for vores kunder helt unik.

Vi sidder meget tæt på værkstedet, og det er dejligt for så ved jeg, at vi har en bred faglighed. Vi er altid lige ved hinandens side når vi skaber nye og spændende smykker, og under processen kan smykkerne sagtens være gennem flere hænder. Vi supplerer og hjælper hinanden for at få det smukkeste smykke skabt lige til dig.

Vi brænder alle for faget, og vi har en passion for det gode håndværk, og kærlighed til de ædle materialer vi hver dag bearbejder til de skønneste smykker. Vi er som en lille familie, alle hjælper hinanden, vi er sammen om at få arbejdsglæden og energien til at flyde på det lille værksted.

Kig forbi guldsmedeværkstedet og mærk stemningen af filen, hammeren og flammerne der alle er med til at skabe smykker med glæde og kærlighed.

Maiken

Jeg er uddannet guldsmed og smykke designer i 2002. Da jeg som en lille pige var med på min fars guldsmedværksted, og fik lov til at hamre, file, save og lodde, opstod kærligheden til faget. Her så jeg guldet blive smeltet, bearbejdet og formgivet, noget som jeg stadig den dag i dag syntes er fascinerende. Det jeg er mest betaget af er glæden i kundernes øjne, når de bliver præsenteret for det færdige smykke. Det er lige præcis derfor jeg valgte at blive guldsmed, og det glæder mig hver dag at tage afsted til mit skønne guldsmedeværksted. Smykker skabt med hjertet, samler på minder og historier gennem hele livet. Igennem mine år som guldsmed har jeg haft butik i Fredensborg, hvor jeg startede eventyret som selvstændig. Derudover har jeg været at finde i Lyngby, og i 2020 flyttede vi til Hellerup, en drøm og lokation som jeg altid har haft, med det fineste butiksvindue ud til Strandvejen, blandt andre lokale forretninger og med et kig direkte ind til værkstedsbordet. Som anden generations guldsmed, er jeg lært op i den gamle skole. Guldsmedefaget er i rivende udvikling, og det er drivende for mig at følge udviklingen, derfor har jeg i løbet af årene specialiseret mig inden for fatning af sten, det er vigtigt for mig at jeg kan varetage alle slags opgaver, og at næsten alt bliver lavet her på værkstedet. Her skal man føle sig tryg, og vide at man er i kyndige hænder igennem hele processen. Her taler man med guldsmeden selv, og derfor udvælger jeg nøje mine guldpiger. I dag består mit team af:

  • Freja, min dygtige svend, som er utrolig dygtig til at formgive og hendes speciale er voksarbejde, samt ædelsten og perler.
  • Nina, som skal være hos os de næste godt 4 år, hvor vi glæder os til at lære hende alt vi kan. Nina er kreativ og særdeles dygtig til at skitse.

Begge mine piger er sande solstråler, og er helt uundværlige på det lille guldsmedeværksted.

Freja

Jeg er udlært guldsmed i 2022 her hos Maiken.

Derudover har jeg en salgsassistent uddannelse med speciale i guld, sølv og diamanter, det var her jeg forelskede mig i smykkernes verden og særligt fik interessen for ædelstene, perler og materialer, som jeg elsker at nørde i dybden.

Jeg er fascineret af processen bag det funklende færdige smykke -de mange timers arbejde, design, præcision og beskidt fingre der ligger bag. Især den kreative design del, der i samspil med kunden skal gå op i en højere enhed, driver mig.

Ideerne bobler inden i mig og derfor ligger min force i hurtigt at få skitseret og få ideerne ned på papir, på den måde får smykket hurtigt form og visualiseres for kunden.

Jeg har specialiseret mig i voksarbejde, her får formgivningen andre muligheder, og nye overflader, teksture samt detaljer kan vækkes til live.

Derudover har jeg specialiseret mig inden for maskine gravering, og designer monogrammer, våbenskjold og lignende. Det unikke smykke afspejler personlighed og stil.

Nina

Jeg er født og opvokset i Spanien og har nu boet i København i 3 år. Jeg har altid været en meget kreativ person og elsker at arbejde med mine hænder.

I 2021 var jeg så heldig at få et indblik i guldsmedefaget hos en dygtig guldsmed i Spanien. Det var her, jeg opdagede, at mit hjerte brændte for at blive guldsmed.

Siden har jeg taget forskellige kurser for at dygtiggøre mig i forskellige teknikker.

Nu er jeg så heldig, at Maiken og Freja har taget mig ind som deres nye lærling. Jeg glæder mig hver dag til at kunne dygtiggøre mig på guldsmedeværkstedet og til at glæde alle vores søde kunder med smukke, unikke smykkedesigns.

Gemmer der sig en Guldsmed i dig?

Guld drømmme

Vi leder altid efter nye talenter til vores guld team.

Er du kreativ, smilende, udadvendt og fyldt med gå på mod? så er det måske dig vi lige står og mangler!

Du skal vide om os at vi arbejder tæt sammen og er som en lille familie der altid hjælper hinaden med at få hverdagen til at blive bedst.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mange hilsner Maiken & Freja

Kontakt os

Maiken Pade og værkstedet

Mere end bare smykker

For mig er smykker noget ganske særligt – smykker skal have glød og liv, de skal vise personlighed og give en følelse af rå feminin power, eksklusivitet og elegance.
Jeg er stolt af mine smykker, hvor kvalitet, dansk design og håndværk er fundamentet for at kunne skabe smykker, til skønne kvinder og mænd
Mine smykker kendetegnes med kontrasterne i de metaller jeg arbejder i.
Sølv smykkerne bliver mørk oxyderet og mixet med fin 14 kt. guld, ædle sten og smukke perler. Jeg anvender 14 kt guld og her er det i overfladen jeg finder kontrasten frem. Kontrasterne giver smykkerne kant samt et råt exklusivt look.


Maiken Pade


Jeg er uddannet guldsmed og smykke designer i 2002.
Det jeg blev mest betaget af var den glæde der var i kundernes øjne når de blev præsenteret for det færdige smykke. Det er lige præcis derfor jeg valgte at blive guldsmed og den dag i dag glæder mig hver dag over at tage afsted til mit skønne guldsmedeværksted. Smykker skabt med hjertet, samler på minder og historier gennem hele livet, det så jeg allerede da jeg var en ganske lille pige - jeg husker at være med på min fars guldsmedeværksted - her jeg fik lov til at hamre,
file, save og lodde - her så jeg guldet blive smeltet og bearbejdet.

Udvikling er vigtigt for mig og jeg lader mig inspirere af læring, derfor giver det mig meget at have lærlinge på mit værksted lige så vel som at udvikle mig og nørde faget.

 

Guldpigerne

I dag består mit team af mine tre skønne guldpiger

Freja

Freja blev udlært guldsmed i 2022 her hos mig. ”jeg er fascineret af processen bag det funklende færdige smykke -de mange timers arbejde, design, præcision og beskidt fingre” Hun har tidligere en slagsassisten uddannelse med speciale i guld, sølv og diamanter, her forelskede hun sig i smykkernes verden og særlig interessen for ædelstene, perler og materialer går hun i dybden med.


De tre kodeord


Passion, Kvalitet og håndværk er de tre kodeord der driver mig til altid at yde mit bedste, for mig er det vigtigt at mine kunder får hele oplevelsen med, fra første besøg til det endelige smykke er klar til at bæres. Mine smykker bliver til med inspiration fra naturen, Nordens ynde og verdens mysterier, skabt med fine
historier der bringer glæde, personlighed og strejf af luksus.

Jeg skaber smykke efter ædle håndværksmæssige traditioner, alle smykkerne fra mit værksted i Hellerup går gennem guldsmed hænder - og er derfor aldrig 100 % ens, det gør mine smykker unikke og personlige.