Os på værkstedet

Os på værkstedet

Når du besøger guldsmedeværksted, kan du møde mig, Maiken Pade, som uddannet guldsmed og mine 2 fantastiske lærlinge.

Jeg vælger meget nøje mine lærlinge, der alle har uddannelsen som ekspedient med speciale i guld og sølv, Det er vigtigt for mig at de har den viden med, inden de bliver guldsmede lærlinge hos mig. Det gør deres viden bred og jeg ved med sikkerhed at deres kompetencer inden for guld, sølv, ædelsten og perler, er med til at gøre oplevelsen for vores kunder en unik og glædelig oplevelse.

Vi sidder meget tæt på værkstedet, det er dejligt for så ved jeg, at mine piger får bred faglighed, de er altid lige ved min side når vi skaber nye og spændende smykker, under processen kan smykkerne sagtens være gennem flere hænder. Vi supplerer og hjælper hinanden for at få det smukkeste smykke skabt lige til dig.

Vi brænder alle for faget, vi har passion for det gode håndværk, og kærlighed til de ædle materialer vi hver dag bearbejder til de skønneste smykker.

Jeg har 2 lærlinge på værkstedet, de er begge ambitiøse, og fantastisk dygtige – Deres passion og arrangement for faget er helt som min egen – Vi elsker faget og de historier vi får lov til at være en del af gennem vores kunder.

Vi er som en hel lille familie, alle hjælper hinanden, vi er sammen om at få arbejdsglæden og energien til at flyde på det lille værksted.

Kig forbi guldsmedeværkstedet og mærk stemningen af filen, hammeren og flammerne der alle er med til at skabe smykker med glæde og kærlighed.

Freja er min ældste lærling og har været hos mig siden 1.8.2018 – Hun er min kreative ildsjæl og meget dygtig til at tegne skitser, er du i tvivl om designet på dit nye smykke, er Freja den helt rigtige at tale med.

Natacha er min nyeste guldpige, hun er med sit altid gode humør og milde sind en sand solstråle på guldværkstedet - Er du heldig at møde Natacha på får du en udsøgt betjening, fyldt med gode ideer til dit næste smykke design.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores hyggelige værksted i Hellerup - vi vil gøre vores bedste for at hjælpe, råde og vejlede dig til dit drømme smykke.

Kærlige smykke hilsner

Guldsmed
Maiken Pade

Maiken Pade

Jeg er Guldsmed og har siden 2002 været selvstændig smykke designer...

Freja Lûth

Freja er i 4 års Mesterlærer som Guldsmed & Smykke designer...