Re-design & Omsmeltning

Arvesmykker får nyt design

Re-design & Omsmeltning

Arvesmykker får nyt design

Vores passion

Hvad gør man egentlig med sine gamle smykker ? -Noget kan repareres andre skal blot pudses eller have en fin ny overflade, det vigtigste er at du har lyst til at gå med dem.

Men hvad så hvis det slet ikke er din stil ? hvad kan man så gøre ? Jo hvis de smykker du har arvet slet ikke er din stil, kan du overveje at få omsmeltet eller re-designet smykkerne. På den måde får du lavet nye smykker ud af det guld, stene og perler der er i arvesmykkerne.

Der er så mange muligheder for hvad du kan få skabt. Hos os genanvender vi guldet, og det er kun fantasien der sætter grænser.

 Alt er muligt, og det mest fantastiske er at alle de skønne historier får lov at leve i de re-designet smykker.

Minder og guld går derfor hånd i hånd. Hvorfor re-designer vi smykker ? Det er nemt at svarer på , det er ren kærlighed. – Der er store følelser på spil når vi re-designer arve smykker, oftest er det flere generationer der samles i et smykke.

Hvordan gør vi?

Vi starter med at tale om mulighederne, ønsker og drømme. For når der pludselig er så mange muligheder, kan det godt være svært at vælge et design.

Når vi sammen har præciseret designet, tegner vi en skitse. Det er nemlig vigtigt for os at vi visuelt er enige om udtrykket, også er der også mulighed for at rette lidt på det, hvis nødvendigt. Herefter regner vi en pris til dig, og når du har godkendt, så er prisen fast.

Hos os er der ingen kedelige overraskelser eller fordyrende mellemled i processen. Alt bliver klaret her på guldsmedeværkstedet i Hellerup.

Nogle gange kan det være nødvendigt at vi laver en model, det kan være i voks eller i sølv. På den måde kan du komme og se og prøve ringen, før vi endelig går i gang med omsmeltningen.

Når tegning, model og pris er godkendt – kan vi påbegynde vores arbejde på værkstedet, det er nu vi begynder at trylle og magien starter. Guldet smeltes, formes og bearbejdes, sten og perler renses, og langsomt tager smykket form. Det er altid en helt særlig opgave, når der arbejdes med smykker der har været i familien i generationer, vi bliver tit mindet om de store følelser et smykke bære på og rørt over at have været med til at skabe en ny familie smykke
– vi ved nemlig at det bliver bevaret i mange år frem.

Maiken har specialiseret sig i redesign, og har siden 2002 været med til at omsmelte arvesmykker.

Der er flere gode grunde til at genanvende guld og sten – de bevarer affektions værdien og så er det godt for vores miljø og smukke jordklode, smukkere bliver det ikke.

icon image

1. Book en aftale

Vi tager en snak om dine ønsker og får set på dine smykker.

icon image

2. Vi laver en skitse

Derefter laver vi en skitse til dig og giver en pris. 

icon image

3. Godkendelse af dig

Så kan vi gå i gang med, at skabe et nyt og fantastisk smykke der kan skabe glæde i generationer. 

Kontakt os nu