Maiken Pade & Værkstedet

For mig er smykker noget ganske særligt – smykker skal have glød og liv, de skal vise personlighed og give en følelse af rå feminin power, eksklusivitet og elegance.

Jeg er stolt af mine smykker, hvor kvalitet, dansk design og håndværk er fundamentet for at kunne skabe smykker, til skønne kvinder.

Smykker skabt med hjertet, samler på minder og historier gennem hele livet, det så jeg allerede da jeg var en ganske lille pige - jeg husker at være med på min fars guldsmede værksted - her jeg fik lov til at hamre, file, save og lodde - her så jeg guldet blive smeltet og bearbejdet. Det jeg blev mest betaget af var den glæde der var i kundernes øjne når de blev præsenteret for det færsige smykke.
Det er lige præcis derfor jeg valgte at blive guldsmed og den dag idag glæder mig hver dag over at tage afsted til mit skønne guldsmedeværksted.

Idag har jeg mine 2 skønne lærlinge - der er mine helt ind i hjertet, jeg elsker at lærer håndværket fra mig, de har samme passion og gnist for smykkerne som jeg selv har, de er mine guldpiger.

Jeg er uddannet guldsmed og smykke designer i 2002, mine smykker kendetegnes med kontrasterne i de metaller jeg arbejder i. Sølv smykkerne bliver mørk oxyderet og mixet med fin 14 kt. guld, ædle sten og smukke perler. Når jeg arbejder i ren 14 kt. guld er det i overfladen jeg finder kontrasten frem.

Kontrasterne giver smykkerne kant samt et råt exklusivt look.

Passion, Kvalitet og håndværk er de tre kodeord der driver mig til altid at yde mit bedste, for mig er det vigtigt at mine kunder får hele oplevelsen med, fra første besøg til det endelige smykke er klar til at bæres.

Mine smykker bliver til med inspiration fra naturen, Nordens ynde og verdens mysterier, skabt med fine historier der bringer glæde, personlighed og strejf af luksus.

Jeg skaber smykke efter ædle håndværksmæssige traditioner, alle smykkerne fra mit værksted i Hellerup går gennem guldesmed hænder - og er derfor aldrig 100 % ens, det gør mine smykker unikke og personlige.