FAQ

Ofte stillede spørgsmål:

Grundet Corona, må vi desværre ikke holde åbent, men du kan aflevere og afhente i døren, såfremt der er betalt på forhånd. Vi modtager betaling på mobilepay eller faktura.

Hvordan måler jeg min ring størrelse? - se youtube video

Alt skabes på eget værksted, ingen ønsker og drømme er derfor for små eller for store.

Alle smykker kan laves af eget guld, sten og brillanter- kontakt værkstedet for muligheder og priser.

Går du med tanker om at smelte dit gamle guld, til nye smykker, så kan vi sammen designe dit drømmesmykke, vi tegner ofte en skitse ud fra dine ønsker inden smykket skabes- såfremt du takker nej koster dette (????)

Da alle smykker er skabt i hånden, er de hver især unikke. Der kan derfor være små variationer. Ved perle smykker-husk at perler er meget unikke, farven kan changere og det kan være svært at se den præcise farve og nuance på billeder.

Forventet levering for online bestilling: alle smykker er håndmedet og tager derfor 8-14 dage for levering. Vi sender med GLS, som ofte tager 2-3 dage. Du modtager en bekræftelse med en pakke nummer, når varen er afsendt.

Vi udfører alle former for reparationer, og du modtager altid et pristilbud inden reparationen udføres.

Hvor lang tid tager det at få lavet vielsesringe? – For os er det vigtigt at jeres kærlighedsringe er helt perfekte, derfor ser vi gerne at i senest aflægger bestilling af jeres ringe 3 uger inden den store dag. Udvælgelse af jeres ringe er en personlig og følelsesladet proces, hvor mange beslutninger skal tages og det kan derfor være en længere proces. Ud fra jeres idéer, designer, skitser og tegner vi ringene, i nogle tilfælde laves der en sølvprøve, og til sidst skabes jeres kærlighedsringe ringe.