Os på værkstedet

Når du besøger guldsmedeværksted, kan du møde mig, Maiken Pade, som uddannet guldsmed og mine

2 fantastiske lærlinge.

 

Jeg vælger meget nøje mine lærlinge, der alle har uddannelsen som ekspedient med speciale i guld og sølv, Det er vigtigt for mig at de har den viden med, inden de bliver guldsmede lærlinge hos mig. Det gør deres viden bred og jeg ved med sikkerhed at deres kompetencer inden for guld, sølv, ædelsten og perler, er med til at gøre oplevelsen for vores kunder en unik og glædelig oplevelse.

 

Vi sidder meget tæt på værkstedet, det er dejligt for så ved jeg, at mine piger får bred faglighed, de er altid lige ved min side når vi skaber nye og spændende smykker, under processen kan smykkerne sagtens være gennem flere hænder. Vi supplerer og hjælper hinanden for at få det smukkeste smykke skabt lige til dig.

 

 Vi brænder alle for faget, vi har passion for det gode håndværk, og kærlighed til de ædle materialer vi hver dag bearbejder til de skønneste smykker.

 

Jeg har 2 lærlinge på værkstedet, de er begge ambitiøse, og fantastisk dygtige – Deres passion og arrangement for faget er helt som min egen  – Vi elsker faget og de historier vi får lov til at være en del af gennem vores kunder.

 

 

Vi er som en hel lille familie, alle hjælper hinanden, vi er sammen om at få arbejdsglæden og energien til at flyde på det lille værksted. Kig forbi værkstedet og mærk stemningen af filen, hammeren og flammerne der alle er med til at skabe smykker med glæde og kærlighed.

 

 

Freja er min ældste lærling og har været hos mig siden 1.8.2018 – Hun er min kreative ildsjæl og meget dygtig til at tegne skitser, er du i tvivl om designet på dit nye smykke, er Freja den helt rigtige at tale med.

 

Freja Elise er min yngste lærling, Freja Elise har drømt om at blive guldsmed siden hun var ganske ung – kun 16 år gammel, her vidste hun allerede at det var i smykkerne hendes passion lå. Freja har det sødeste væsen og er vores solstråle på værkstedet, tag godt imod hende hun har været hos mig siden 1.10.2019

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores hyggelige værksted i Kgs. Lyngby, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe, råde og vejlede dig til dit drømme smykke.

Kærlige smykke hilsner

Guldsmed

Maiken Pade